Reiki: opleiding

Els Rijk van het Groene Domein geeft alle Reiki-opleidingen zowel individueel als voor groepen tot maximaal 8 personen. U wordt voorzien van uitgebreide werkboeken die u mee naar huis mag nemen. Ook wordt er tijdens de opleidingen aandacht geschonken aan chakra-therapie, de werking van halfedelstenen en eventueel pendelen.Nadat u uw opleiding hebt afgerond en het certifaat hebt gekregen, gaat u natuurlijk aan de slag met reiki. En hebt u dan vragen en opmerkingen over reiki, dan kunt u altijd voor nazorg en follow up weer inkiezen bij Els. De lunch, koffie, thee etc is natuurlijk bij de genoemde prijzen inbegrepen.

Reiki 1

 • Deze eerste Reiki opleiding is, naast die eerste stap in de fascinerende wereld van Reiki, in hoofdzaak bedoeld om te leren jezelf Reiki te geven. Het is eigenlijk een cadeautje aan jezelf ! Maar u kunt ook anderen wel behandelen.
 • De opleiding duurt in groepsverband twee dagen (4 dagdelen) en individueel anderhalve dag (3 dagdelen).
 • Kosten 175 euro.

Reiki 2

 • Is die eerste kennismaking met Reiki goed bevallen, je behandelt jezelf (en evt. anderen) met grote voldoening dan kun je de verdieping in de Reikileer en de versterking van de Reikistroom realiseren door het volgen van de opleiding Reiki 2. Het zelfvertrouwen groeit en het behandelen van anderen wordt ook vanzelfsprekend.
 • De opleiding duurt in groepsverband anderhalve dag (3 dagdelen) en individueel één dag (2 dagdelen).
 • Kosten 225 euro.

Reiki Master (Reiki 3)

 • De masteropleiding is natuurlijk de stap naar de kroon op het Reiki werk. Heb je minimaal een jaar ervaring in Reiki behandeling en ben je er klaar voor..., dan ga je voor de masteropleiding. Naast verdere verdieping en versterking leer je inwijdingen te geven in de Reikileer. En dat maakt het jou mogelijk om zelf de Reikileer door te geven aan anderen.
  Na aanmelding wordt er eerst een intakegesprek met je gehouden waar je opleiding, ervaring en motivatie aan de orde komen.
 • De masteropleiding wordt - in overleg - individueel of in een kleine groep van maximaal drie cursisten gegeven.
 • De opleiding duurt twee dagdelen.
 • Kosten 450 euro

Wilt u meer informatie of wilt u inschrijven? Klik dan hier.

Als u zich inschrijft voor een workshop of opleiding of om informatie vraagt bij het Groene Domein, dan geeft u Het Groene Domein ook expliciet toestemming om uw naam en contactgegevens te registreren voor onze  planning, administratie en informatieverstrekking over onze workshops. Het Groene Domein kan u altijd inzage geven in welke gegevens zij van u geregistreerd heeft. Als u geen toestemming geeft, om uw gegevens te gebruiken en te bewaren, dan vragen wij dat expliciet per mail aan ons te melden op   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.