Reiki: Behandeling

In een REIKI behandeling wordt natuurlijke energie gegeven door middel van handoplegging. Deze energie kan bewerkstellen dat fysieke en emotionele blokkades opgeruimd worden en uw lichaam en geest aan genezing kunnen gaan werken. Reiki laadt uw “batterij” op, geeft harmonie en inzicht en balanceert.

Els Rijk werkt in haar REIKI behandelingen met edelstenen en chakra-therapie. Ook biedt zij, als mogelijkheid, een REIKI behandeling gecombineerd met aromatherapie (etherische olïën) en holistische massages (balans lichaam en geest) .

  • Een Reiki behandeling duurt ongeveer drie kwartier uur en kost 35 euro.
  • Spreekt u bij de eerste afspraak 3 behandelingen af, dan betaalt u 90 euro.
  • Een Reiki behandeling gecombineerd met holistische massage en aromatherapie duurt ongeveer één uur en kost 50 euro.
  • Spreekt u bij de eerste afspraak drie behandelingen af, dan betaalt u 90 euro.

Een behandeling afspreken ?

Klik dan hier !

Als u zich inschrijft voor een workshop of om informatie vraagt bij het Groene Domein, dan geeft u Het Groene Domein ook expliciet toestemming om uw naam en contactgegevens te registreren voor onze  planning, administratie en informatieverstrekking over onze workshops. Het Groene Domein kan u altijd inzage geven in welke gegevens zij van u geregistreerd heeft. Als u geen toestemming geeft, om uw gegevens te gebruiken en te bewaren, dan vragen wij dat expliciet per mail aan ons te melden op   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.