Over het Groene Domein

Els Rijk heeft begin jaren '90 samen met vriendin Myriam Het Groene Domein opgericht om samen workshops natuurlijke decoraties te geven. In 2000 is Els in Roosendaal alleen verder gegaan met Het Groene Domein en is zij vanuit haar eigen belangstelling begonnen met workshops beeldhouwen in speksteen. Daarnaast is zij toen als reiki master gestart met het geven van reiki-behandelingen en reiki-opleidingen 1,2 en master.

Els werkt al haar gehele beroepsleven in de gezondheidszorg en is in 2004 begonnen aan de HBO studie Gezondheidstherapie aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg in Antwerpen en Leuven. In december 2008 is zij geslaagd en sindsdien is ze met een A-licentie ingeschreven in het therapeutenregister van de Nederlandse beroepsvereniging V.B.A.G.. Els heeft AGB-codes zorgverlener en praktijk, heeft volledig voldaan aan de zgn. Plato-eisen en is daarmee een door ziekteverzekeraars erkende gezondheidstherapeut. U kunt haar daarvoor vinden op www.elsrijkgezondheidstherapeut.nl. Ook voor ontspannings massages !

Eind 2015 is Els ook geslaagd voor de tweejarige opleiding Persoonlijkheidscoach van de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg in Antwerpen en heeft zij daar de aanvullende opleiding Gewichtsconsulent succesvol afgerond.

"...Mensen helpen op het gebied van inzicht, zingeving, creatief en zelf helend vermogen en daarmee gezondheid,dat is wat ik doe..."